۴ دی ۱۳۹۳، ۱۱:۳۱

بازدید مسئولان راه و شهرسازی و بنیاد مستضعفان از آزاد راه شمال

بازدید مسئولان راه و شهرسازی و بنیاد مستضعفان از آزاد راه شمال

چالوس - مسئولان وزارت راه و شهرسازی و بنیاد مستضعفان از قطعه چهارم آزادراه تهران شمال در شهرستان چالوس بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی نورزاد معاون وزیر راه و شهرسازی و نماینده وزیر در آزادراه تهران – شمال صبح پنجشنبه از آزادراه تهران شمال بازدید کرد.

در این بازدید که رئیس بنیاد مستضعفان، استاندار و مسئولان شهرستانی حضور داشتند، بررسی و رفع نقایص قطعه چهارم آزاد راه تهران – شمال از اهداف عنوان شده است.

محمدناصر زندی فرماندار چالوس در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در این برنامه از قطعه چهارم آزادراه حدفاصل چالوس تا مرزن آباد بازدید بعمل آمد و نقایص طرح مانند ریزش و رانش برخی نقاط، دیواره سازی ها و غیره مورد بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه در مواقع بارندگی شاهد ریزش و رانش کوه در قطعه چهارم هستیم، اظهار داشت: این سفر برای بررسی مشکلات قطعه چهارم انجام شد.

به گزارش مهر، آزاد راه تهران - شمال در چهار قطعه به طول مجموع ۱۲۳ کیلومتر در حال اجراست که قطعه چهارم آن در حد فاصل چالوس تا مرزن‌آباد از پایان سال ۱۳۹۱ مورد بهره‌برداری قرار گرفته و فاز اول این پروژه نیز حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، اما در قطعات دوم و سوم به دلیل پیچیدگی‌ها و صعب‌العبور بودن مسیر تاکنون اقدام جدی صورت نگرفته است.

کد مطلب 2448995

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha